Bela blok 2 roadmap

Dragi korisnici Bela blok aplikacije,

pozivam Vas na sudjelovanje u izradi nove verzije Bela blok-a. Bela blok je daleko od savršene i najbolje aplikacije za vođenje rezultata u beli. S druge strane to joj i nije bio cilj. Cilj je bio napraviti najbržu moguću aplikaciju za vođenje rezultata (zamjeniti papir). Ono što smo mi uočili koristeći aplikaciju minimalno jednom tjedno je sljedeće:

 • indikacija štiglje
 • indikacija pada
 • vidljivost trenutnog rezultata na zaslonu nova igra
 • pregled prethodnih partija
 • preglednost postavki (prvenstveno android)
 • izbaciti korištenje lokacije
 • izbaciti pozadinsku sliku (ili omogućiti postavljanje vlastite)
 • omogućiti vođenje imena korisnika

Ono što mi pada na pamet je izrada web sučelja gdje bi se korisnik prijavio i kada igra s nekim domaćinu bi samo rekao svoj id pa bi sustav online pratio tko, gdje kada i kako igra. Isto bi se pratila statistika parova, zvanja, …

Razmišljam da Bela blok 2 ne bude besplatna. Recite mi svoje mišljenje. Do sada na Bela blok-u sam zaradio 0 kn. Dobro, istina je kako ju nisam napravio da bi zaradio, na stranu moje vrijeme ali postoje troškovi na koje ne mogu utjecati. Molim komentare!

Sve ovo samo komplicira jednostavnost aplikacije. Otvaram raspravu preko komentara u kojem smjeru Bela blok treba ići!

4 misli o “Bela blok 2 roadmap

 1. Mile

  Ma ne treba bit besplatna, jer iz iskustva znam da ako ljudi nemaju neke koristi od necega, nemaju ni motiva za rad.. A i server kosta, nameti apple-u, itd, itd.. Ja sam voljan platit dolar za istu.. Jedino bi uz navedene stvari bilo korisno da se mogu slat mailom partije, ukupan score gore, i ove pojedinacno u tablicama dolje.. Jedna tablica do druge.. Cisto nabijanja nekom na nos izgubljenih partija :) recimo jos bi bilo zanimljivo imat da se moze spremit cjelokupno belanje u jednoj veceri. Recimo unesena su imena, datum i vrijeme ima, i na kraju kad smo gotovi, odaberes da je kraj igre i to se spremi. Tako bi se mogli isti parovi i nastavljat igrat, ili si otvorit novu partiju.. Onda kad vec to postoji, mora se i backupat u icloud :) al sad je to sve vec nauka, a ne ona zamjena za papir ;)
  Svako dobro zelim i nastavite samo tako radit :)

  Lp,
  Mile

 2. Vito

  Super genijalna stvar za nas koji volimo Belu. Veliki je problem da svi imamo Blackberry Torch uređaje i već nekoliko dana pokušavamo instalirati al ne ide. Ima li kakvo riješenje za nas ? Puno hvala unaprijed !

Odgovori